×
BAĞIŞ YAP BURS BAŞVURUSU YAP
Anasayfa > HABERLER

Çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği

15.06.2022
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin çölyak hastaları için oluşturduğu gıda destek kolisini alan 13 yaşındaki Nazlı Başak Öztürk, Belediye Başkanı Ümit Uysal’a çektiği videoyla teşekkür etti. Nazlı, “Ümit Amca seni çok seviyorum. Bunu göndermişsin. Kalbimi kazandın” sözleriyle herkesi gülümsetmeyi başardı.

Kamp ateşi etrafında buluştular

14.05.2022
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği 3. Çevre Festivali’nde, Başkan Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal, geceyi festival alanı Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de kamp yaparak geçiren izcilerle kamp ateşi etrafında bir araya geldi.

Başkan Uysal, ‘Sosyal hizmetler vazgeçilmezimiz’

10.05.2022
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde “Ucu bucağı sınırsız, görev tanımı esnek sosyal hizmetlerimiz var. Bunu belediyeciliğimizin vazgeçilmez parçası olarak görüyoruz” dedi.

Engelli çocukların 23 Nisan coşkusu

21.04.2022
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de engelli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bilim atölyesiyle kutladı. Engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları yürüten yaşam alanında, balonlarla süslenirken çocuklar da atölyede balon araba yaptı.

Balonlar otizmde farkındalık için havalandı

03.04.2022
Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın Engelsiz Kafe’de düzenlendiği Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğinde mavi balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Adalya Vakfı’ndan öğrencilere maddi destek

31.03.2022
Muratpaşa Belediyesi’nin çeyrek asırlık geçmişe sahip Adalya Vakfı, bu eğitim yılında öğrencilere 117 bin 825 liralık maddi destek sağladı.

Down sendromlu çocuklara yoga kursu

26.03.2022
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları gerçekleştiren Engelsiz Kafe’sinde down sendromlu çocuklar için yoga eğitimleri veriliyor.

Down sendromlu çocuklar rengarenk çoraplarıyla yürüdü

22.03.2022
Antalya’da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek Yaşam Merkezi'nin down sendromlu öğrencileri, süsledikleri rengarenk çoraplarıyla ‘Neşeli Ayaklar’ farkındalık yürüyüşüne katıldı.

Farkındalık yürüyüşü için çorapları süslediler

18.03.2022
Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek Yaşam Merkezi’nin down sendromlu öğrencileri 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü için rengarenk çorapları dilediğince süsledi. Öğrenciler, farkındalık gününde, süsledikleri çoraplarla Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) düzenlenecek neşeli ayaklar yürüyüşüne katılacak.

Geleceğin Türkiye’sinin doğru örneği

14.07.2021
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çeyrek asırlık bir geçmişe sahip Adalya Vakfı’nın genel kurulunda vakfın ve Engelsiz Kafe’nin sosyal hizmet üreten Antalya’nın yüz akı kurumlarından olduğunu belirterek, “Bu da bizim bir tercihimiz. Geleceğin Türkiye’sinin doğru örneklerinden biri” dedi.